Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Bongers – Zeewolde
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bongers
Horsterweg 38 3891EV
Zeewolde

Praktijkinformatie

Openingstijden:

Klik hier:                                               

Bloedafname en röntgenfoto’s

Bloedonderzoek of afgeven lichaamsmateriaal

Laboratorium is geopend op: maandag, woensdag, vrijdag van 07.30-10.15 uur. Dinsdag en donderdag 07.30-11.30 uur. Dit gaat uitsluitend op afspraak. Op de website www.stjansdal.nl/prikken kunt u zelf een afspraak maken bij een van de prikposten.

meer informatie over bloedafname vindt u op www.stjansdal.nl/bloedafname

Ook is het mogelijk indien u niet naar het laboratorium kan komen dat ze bij u thuis bloed afnemen, daarvoor kunt u contact opnemen met de assistente van de huisartsenpraktijk.

Algemene informatie:
Nuchter zijn: na 23.00 uur niet meer eten, drinken en/of roken. Een kleine hoeveelheid water drinken is toegestaan.

Vergeet niet uw ziekenhuispas en verzekeringspas mee te nemen.

Röntgenfoto’s

De afdeling radiologie van het St. Jansdal maakt in Zeewolde röntgenfoto’s op afspraak. Dit is mogelijk op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 08.00-12.00 uur.

Voor het maken van een röntgenfoto heeft u een doorverwijzing nodig van de huisarts of specialist. Het maken van een afspraak gaat uitsluitend op afspraak, via www.st.jansdal.nl/rontgenfoto

Meer informatie over radiologie onderzoeken vindt u op www.stjansdal.nl/radiodiagnostiek

Spreekuur ondersteuner Huisarts

Doktersassistente Melinda Lammers heeft sinds kort  een eigen spreekuur met niet spoedeisende klachten, die zij zelfstandig onder toezicht van de huisarts kan afhandelen.

Dus in plaats van bij dr. Bongers of dr. Meijer
kan het zijn dat u een afspraak op haar
spreekuur krijgt.

Melinda is al 20 jaar doktersassistente en heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd.

Bij onduidelijkheden zal zij altijd overleggen met de huisarts.

SOH Melinda Lammers

Adreswijziging

Zou u ook uw adreswijziging een uw huisarts willen doorgeven indien u verhuizen gaat?
Wij krijgen dit niet automatisch door van de gemeente. Nu zijn woonverbanden in ons systeem soms heel verwarrend, omdat de vorige bewoners ook nog op het adres staan ingeschreven.
Ook kan het zijn dat uitnodigingen voor griepprikken en andere vaccinaties u niet bereiken.
Alvast bedankt voor de moeite.

Rijbewijskeuringen

Vanaf heden is het weer mogelijk om in Zeewolde rijbewijskeuringen te doen. Deze vinden plaats op dinsdagmiddag in praktijk Steijn in Het Gildenhuis door dokter Daniel Millin. Via de assistente van Praktijk Steijn kan telefonisch een afspraak worden gemaakt op tel. 036-5222225

De praktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Indien u zich wilt inschrijven kijk dan voor meer informatie bij de volgende link.  Voordat u ingeschreven kunt worden, moet er een kennismakingsgesprek plaatsvinden.
Echter op dit moment hebben wij zoveel nieuwe inschrijvingen dat we de kennismakingsgesprekken niet op korte termijn kunnen inplannen.
Indien u hier niet op kunt wachten wijzen wij u ook op andere praktijken die in Zeewolde zijn geopend voor nieuwe inschrijvingen. De praktijk Polderwijk/Steijn gevestigd op het Gildenveld (Zeewolde-Zuid) en de praktijken Terra Nova en Karman gevestigd op het Krachtenveld (Zeewolde-Horsterveld) zijn geopend voor nieuwe inschrijvingen.
Daarnaast is ook praktijk Pereira (MCWaterland-Centrum) weer geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Wat moet je doen als je ziek bent? 

What to do if you fall ill in the Netherlands?

ماذا تفعل اذا كنت مريضا؟

Wachttijdzorg.nl

Wachttijdzorg.nl is een onafhankelijke website die de wachttijden van alle zorgorganisaties in Nederland voor u op een rijtje zet. Van behandelingen en polikliniekbezoeken tot onderzoeken . Met behulp van het keuzemenu ziet u meteen waar u voor uw zorg terecht kunt en hoe lang het duurt voordat u aan de beurt bent.

Scoot-mobiel

Wij vragen u indien u met een scoot-mobiel komt, deze beneden in de hal onder de trap te parkeren. Er mag geen scoot-mobiel in de lift. Naast de parkeerplek onder aan de trap staan een leen rolstoel en leen rollator voor u ter beschikking.anneer u assistentie nodig heeft dan komen wij u graag met de rolstoel ophalen. Bel u dan naar 036-5215334 en kies 1.

 

Spoed

Voor spoedzaken ’s avonds (tussen 17.00 EN 08.00) en in het weekend kunt u contact opnemen met:

Spoedpost Harderwijk: 085-7737371

Bel bij levensbedreigende situaties altijd 112!

Voordat u de spoedpost belt, kunt u altijd even een kijkje nemen op www.spoedpostharderwijk.nl. Op deze website wordt u na het doorlopen van enkele vragen direct van advies voorzien.